Peteg - Golf 8

Prodaja stanova i lokala - Peteg

Tel: +381 63 202 783

+381 11 405 38 64


stambeni prostor

detaljnije

poslovni prostor

detaljnije

Golf 8

Koncept bloka je razigran, prilagođen morfologiji terena i svakodnevnim potrebama stanovnika i korisnika.
U arhitektonskom oblikovanju je toplina stambene arhitekture dobro integrisana sa savremenim izrazom karakterističnim za poslovne objekte.

Osnovni koncept bloka je nastao formiranjem kontinualanog fronta duž Praške ulice koji je drugom stranom široko otvoren ka najlepšem i najširem pogledu niz padinu. Dve lamele su postavljene upravno na Prašku ulicu i učestvuju u formiranju dva poluotvorena javna trga.

Formiranje trga je logičan način da se savlada velika visinska razlika između ulice Praške i Nedeljka Čabrinovića. Trg je zapravo ozelenjen i popločan krov višeetažne garaže čija je kota dobro prilagođena ulazima u stambene lamele. Brojnim pešačkim pasažima omogućen je pristup trgovima kao i kretanje kroz blok u oba pravca.

Kompleks je projektovan po najsavremenijim standardima uz primenu najkvalitetnijih materijala.

Fasadni zidovi su sendvič i izvedeni od giter bloka, termoizolacije, opeke, maltera i završne obrade prema rešenju fasade od veštačkog kamena ili fasadne boje.

Spoljna stolarija je predviđena od eloksiranog aluminijuma i biće zastakljena dvostrukim termopan staklom.

Parterne površine su predviđene u kombinaciji prirodnog i veštačkog kamena.

Fasada

U svim prostorijama podovi su rešeni adekvatnim kvalitetnim materijalima: u sobama i hodnicima stanova hrastov parket 1.klase, a keramičke pločice 1.klase u kuhinjama i kupatilima.
Na terasama stanova je predviđena granitna keramika i podno grejanje. Zidovi stambenih prostorija biće gletovani i bojeni poludisperzivnom bojom dok će keramičke pločice biti postavljene u kuhinjama do 1.5m visine a u kupatilima i toaletima do plafona.

Ulazni holovi lamela biće obrađeni u prirodnom kamenu. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna sa odgovarajućim okovom, završne obrade u furniru (ili medijapanu), dok je unutrašnja stolarija od medijapana a dovratnik od prirodnog drveta.

Stambeni prostori, kao i lokali će biti opremljeni sanitarijama vrhunskog kvaliteta. Predviđena je klimatizacija svih prostora u objektu – split sistem u stanovima a centralni sistem u poslovnim prostorijama.

Projektovane su sve vrste instalacione opreme za ovakvu vrstu objekata (interfon, kablovska TV, telefon...) a garaža će biti opremljena najmodernijim sistemima za nadgledanje i obezbeđenje.

Više detalja Unutrašnji radovi
flash